"Svennis" till Chelsea enligt Nedved

Enligt den tjeckiska fotbollstidningen Hattrick är Sven-Göran Eriksson på väg till Chelsea.
Det är Pavel Nedveds agent som säger att ”Svennis” varit i kontakt med den tjeckiske guldbollsvinnaren och frågat om han vore intresserad av att skriva på för Chelsea.

Det är i en intervju med Pavel Nedveds agent, den gamle tjeckiske landslagsstjärnan Zdenek Nehoda, som han på frågan om det är några klubbar som är intresserade av att köpa den tjeckiske anfallaren svarar att det varit flera.
Till exempel så ska Sven-Göran Eriksson ha ringt till Nedved och ha sagt: ”Jag ska ta över Chelsea i sommar skulle du vara intresserad av att skriva på?”

Enligt Nehoda så svarade Nedved att han inte är intresserad av att flytta och att han helst av allt skulle vilja avsluta sin karriär i Juventus, eftersom det enligt honom inte finns något större. 
”Den italienska ligan är den bästa i världen och Juventus är bäst i Italien”

Så även om Chelsea inte får den tjeckiske superstjärnan så lutar det åt att man lyckas snuva engelska landslaget på sin förbundskapten.

Carl Rüster
radiosporten@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".