Börjar inte hoppningen snart?

Det kan bli den sämsta svenska VM insatsen i Dressyr någonsin- 1978  kom Ulla Håkansson  på 18:e  plats men det var ju i ett  annat format. Minna Telde kan kanske bli bland dom 30 som går till Grand Prix Special eftersom inget land får ha fler än tre... Yippie..... Sverige verkar bli 8- 10:a typ i lag ....

Sverige blev 9:a i OS i Sydney- då med en ung Briar och en tidlös Brink och med Ulla Håkansson som bröt tävlingen under framridningen. . Då och dessförinnan fanns Lussan. Nu finns.... INGENTING.

Med bara tre ekipage fick man inte räkna bort något dåligt resultat och då var det ju synd att alla svenska resultat var det....

Kittel som var så bra i OS och på EM. Tinne som är så COOOOL.

Jag är för mycket sportjournalist för att glädja mig åt nåt Holländskt ekipage schwung och spänst och fina galoppombyten i varje språng. Det gick uselt i Reining och Distans också för Sverige. Jag längtar efter Rolf- Göran och Malin och Helena och Peder.  Och Ninja La Silla.

Annika Greder Duncan
radiosporten@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".