Medaljchansen borta för Sverige och Lindbäck.

Niklas Lindbäck red lite över tiden - 7 sekunder och fick tyvärr en vägran på ett av dom allra sista hindrena och 22,8 straffpoäng och därmed är nog medaljchansen för laget borta liksom definitivt för Niklas individuellt.

Det är inte lätt att följa VM på distans. När Linda Algotsson och Stand By Me uteslöts och bröt tävlingen då dom vägrade på första vattenhindret så framgick det inte alls på resultatlistan på arrangörernas hemsida.

På Eurosport trodde dom i flera timmar att hon inte ridit ännu- men det har hon tyvärr och slutet för "Stand By Me" s fantastiska karriär blev Stand By vattenhinder... -Det måste ha varit färgen, sa Linda efteråt till Hästmagazinet. Hindret var blått men fick Stand By Me att se rött....

Victoria Carlerbäck fick en vägran och lite tidsfel 24,8 straffpoäng. Victoria ingår inte i laget och har inget med täten att göra.. Men Niklas Jonson gjorde succe sitt första stora mästerskap- en gnutta över tiden bara med First Lady och 4 straffpoäng bara vilket är viktigt för laget!!

Algotsson är ju borta nu så pressen var stor på Niklas. Liksom den nu är på Katrin Norling . Senast jag var på fälttävlan var i Hong Kong på OS då regnet öste ned och min radioutrustning nästan fattade eld!!! Det började ryka i alla fall.

Rykande färskt är nu att Malin Larsson fick en vägran och en sekunds tidsfel- 20,4 straffpoäng totalt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".