OM man ändå var där...

Kentucky VM har en resultat service som .. får man skriva suger? Jag provar -SUGER- det gick bra..Arrangörerna tog dessutom så snuskigt betalt att dom flesta TV och Radiobolag hoppade av. Och därför får ni inte uppleva detta historiska som händer... Jag önskar verkligen att jag kunde göra mer än sitta vid en dator och se bilder via arrangörernas betal TV  som ganska ofta fryser .. men det är OK.

Jag minns nu mitt första VM på plats 2002 i Jerez när jag satt och grät när Helena Lundbäck och Lilla ullnosade Mynta tog sig till final. Rolf Göran var då Tops-styrd och fick sin häst såld. Jag har fått se lagsilvret då, omhoppningen med laget i OS i Aten om silvret som dom förlorade men det blev ändå silver till sist ni minns säkert Beerbaum och dopningen och Tyska guldet som försvann. Och så omhoppningen i OS i Hong Kong och ja.. hoppning är så underbart... Och Briar var underbar förresten också... Och nu är jag nervös och hoppas hoppas ...Natt som dag.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".