Jason Crump vann i regnet

GP-tävlingen i Prag på lördagskvällen blev uppskjuten en och en halv timme på grund av regn. När den kom igång vann australiern Jason Crump och gick därmed upp i totalledning i VM-serien.
Tony Richardsson blev trea i Prag.

Tony Richardsson vann sina två första heat för kvällen, det andra efter omstart, efter att Richardsson tryckts ut i ytterstaketet i kamp med polacken Tomasz Gollob och fastnat i luftstaketet. Svensken låg kvar på banan men kunde resa sig och även vinna heatet.

De två heatsegrarna kvalificerade Richardsson till semifinal, en semifinal som han vann, men i finalen halkade han tidigt efter och lyckades aldrig komma ikapp. Istället blev det Australiens Jason Crump som kunde avgå med segern före Jaroslaw Hapel, Polen.
Crump leder VM-serien på 45 poäng, Leigh Adams, Australien, är tvåa på 38 poäng och Tony Richardsson ligger på tredje plats med 36 poäng.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".