Henke avslutade med två mål

Henrik Larsson avslutade sin karriär i den skotska ligan med att göra två mål i hemmamötet med Dundee United. Celtic vann med 2–1.
I Holland gjorde både Zlatan Ibrahimovic och Johan Elmander mål.

Samtliga tre mål i Celtics segermatch, 2–1, mot Dundee United kom under matchens sista tio minuter. Henrik Larsson gjorde 1–0 i den 81:a minuten och ökade sedan på tre minuter senare. I den 87:e reducerade Dundee på straff genom Mark Wilson.
I den holländska ligan gjorde Zlatan Ibrahimovic sitt 13:e mål för året då han gjorde ett av Ajax fem mål i mötet med Willem II. Ajax vann med hela 5–2 och var precis som Celtic i Skottland sedan tidigare klara mästare.
Även Johan Elmander gjorde mål på söndagen. Han gjorde ett av NAC Bredas mål i segermatchen, 5–3, mot Waalwijk.

Johan Elmander avslutar nu sin tid i Holland för att kommande säsong spela i danska Bröndby, ett Bröndby som på söndagen vände och vann med 2–1 mot Midtjylland. Segerskytt blev Mattias Jonsson i den 90:e minuten efter att Bröndby kvitterat en minut tidigare.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".