Bättre sent än aldrig

Jag är sent ute, men tiden har inte räckt till. Men men, bättre sent än aldrig kan jag väl skriva några rader om WC-truppen.

Kim Andersson finns inte med. Förmodligen för att han ska matchas försiktigt efter skadan, för någon fara för VM tror jag inte att det är.

Kul att Robin Andersson får chansen igen. Ola Lindgren säger ju här http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=179&grupp=8919&artikel=4198642 att "Alla spelare som är uttagna är VM-aktuella". Bara hålla tummarna för Robin.

Kul också att Andreas Palicka får chansen, han berättade ju hur sugen han var i Per Kahls intervju. Som ni hittar här: http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=179&grupp=8919&artikel=4148727

Mittsexorna Niclas Barud, IK Sävehof, och Hammarbys Fredrik Pettersson gör landslagsdebut. Men något VM tror jag inte att det blir för deras del.

Nu ska jag åka hem och äta äppelpaj!


Sophie Gill
sophie.gill@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".