Bara Jimmie Johnson vinner alltid

Jimmie Johnson vann Nascar femte året i rad. Det är helt otroligt.

Annat är det i NHL där vinnare helst aldrig ska vinna igen. Lönetaket och dess effekter blir lite av huvudtesen i Iceguys på söndag med fördjupning kring Chicago Blackhawks – mästarna som just nu ligger utanför slutspel och som möter kalkonlaget Ducks i dag fredag.

Vancouver blir det också en hel del om – det hyggliga laget helt utan ryssar och tjecker men med Nordamerikaner, fyra svenskar, en tysk och en dansk.

Och det BLEV seger över Colorado efter omstuvningarna i laget ni kunde läsa om på annan plats. Alex Burrows stod och blev intervjuad på engelska och franska om att åter få spela med Sedinarna och när jag då sa: OK, Now in swedish så sa han iskallt : OK!!! Läget? Han snackade sen lite Fredrik Ljungberg också, men mer än så kunde han inte.

Missa inte Jerringprisporträttet på Henrik Sedin, för det var väl han som jag intervjuade? Henrik berättade att Daniel KAN ta en del av hans intervjuer ibland.

Thanksgiving som firades idag bjöd på kalkon och Ducks spelarna ställde upp och delade ut mat på Honda Center. I morgon vill dom nog ha det kalkonfritt..

Gobble gobble.. som kalkonerna säger här !!!! Min kompis Mary har en kalkon som tror den är en undulat och kvittrar och gärna vill sitta på din axel. Det var gulligt när den var liten – men det är den inte längre...

Annika Greder Duncan
radiosporten@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista