Första gången jag har hört det

Hammarby Handboll AB:s ordförande Patrik Ågren är inte orolig över konkursbeslutet. Allt kommer att ordna sig, skulden på nära en halv miljon kronor är inget problem. Det är första gången jag har hört någon låta så lugn över något sådant. Läs och lyssna här: http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=179&grupp=8919&artikel=4208379

Och allt känns lite konstigt. Jag menar om Hammarby ska få pengarna, varför har man inte redan fått de – innan konkursbeslutet? Och om problemet delvis beror på att det är svårt att få sponsorer och publik i Stockholmsområdet, hur ska det då gå i framtiden?

Jag tror säkert att Hammarby kommer att få pengarna innan konkursen tas upp i Tingsrätten, annars borde inte Ågren låtit så säker. Men jag skulle vilja veta vad man har för plan i framtiden, något måste ju uppenbart göras.

Tror också att Hammarbys lag på sikt kommer att bli riktigt bra, men än är man inte där och då är det svårt att locka publik till Erikdalshallen. Fast man slog ju RIK i går. Vad är det förresten som händer med RIK? 9 förluster på 15 matcher.


Sophie Gill
sophie.gill@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".