Kim Ekdahl du Rietz - shit vilken kille

Andra halvlek var ju helt underbar. Shit vilket go och spel Sverige hade. Och Kim Ekdahl du Rietz - vilken kille. Om han inte blir proffs i sommar lägger vi ner den här bloggen...eller kanske inte. Men ni fattar!

Jag tyckte att Malmö-publiken var lite svag till en början men sen lossnade det rejält för den också. Kändes som att hälften var danskar men som tur var hade vi dem på vår sida i kväll.

Och vi får ju inte glömma Johan Sjöstrand, oj oj oj. Framöver får ni se en video där jag frågar honom om han kan bli världens bästa målvakt. Den som väntar på nåt gott... Men i kväll var han en världsmålvakt i mina ögon.

I mixade zonen märktes det att svenskarna har en helt annan koncentration nu. Det var inte samma jubel och glädje, det är fortfarande hårt jobb kvar. Skönt att se! Nu ska vi ge Kroatien en sväng de aldrig glömmer.

Vinner vi mot Kroatien är vi sannolikt klara för semifinal. Argentina kan fortfarande ställa till det OM de slår Danmark och Serbien. Vilket inte är troligt så håll tummarna för seger mot Kroatien i kväll.

Sophie Gill
sophie.gill@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista