En suddig Peter Forsberg tränar med Colorado. Foto: Annika Greder Duncan.

Känns ändå som att det blir av

Precis när jag trodde Duchene och Pang och alla andra som i princip ritat in Peter i laget- Duchane i sin kedja med Winnik , TV reportrer Pang har satt honom med Stasny och Stewart- så gjorde Peter själv sitt yttersta för att hälla vatten på lågan - jag har inte bestämt mig, jag vet inte om det håller och sånt var det han sa om det vi frågade om men han var charmig och trevlig och drev lagom med sig själv.

Dessutom har ju laget egentligen inte sagt tydligt om och hur dom vill ha honom. Lagkompisarna pyser iväg upp i bergen på torsdag- Duchene åker till ALL Star matchen som ger alla andra ett avbrott i säsongen... När dom kommer tillbaka ska jag vara IN SHAPE säger Peter sen får vi se. Den som lever får ju det och .. alla vi journalister frågar varandra vad tror du hur verkar han,,, han är den gåtfulla svensken säger dom här lite Garbo-varning men med henne var det väl tvärtom så att hon la av väldigt tvärt?

Hm. Men det känns... ändå... som det blir av. Annars får Avalanche ändra sin logga i lokalen från Let́s go Avalanche till Let Go Avalanche. Och hissa upp hans tröja med 21 i taket. För som det är nu väntar den fortfarande på honom. Och klär honom BRA....

Annika Greder Duncan
annikagrederduncan@gmail.com

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista