Jag har startat ett Monster-rykte

Foppa tränade med laget och nu blir det ingen mer sån träning på en vecka. Alla tar ledigt eller åker på All Star match och Foppa får hålla igång själv. Jag sitter kvar på arenan och hoppas Adam Deadmarsch ska våga komma och prata med mig nu när Jean Martineau givit sitt tillstånd. Phoenix som är här för att möta Avalanche har precis tränat färdigt.. dom fick ju stryk av Omark och gänget och flög direkt från Edmonton och kom hit 0200.

Dessutomär det JÄTTEJOBBIGT att spela här för det ligger så högt och luften är så tunn. Jag har haft sjukt ont i ryggen här efter extrem snedbelastning men gick på massage igår och tack och lov så kan jag nu röra mig...

Tobias Enström missar All Star matchen med bruten hand. Omark var ju kallad till AHL allstarmatchen men vill inte åka.. har inte sett nåt men det var länge sen han spelade i AHL.

Jag spred lite rykten bland journalisterna här idag att Jonas Gustavsson ska hit. Eftersom Toronto inte kan ha tre aktiva målvakter för evigt och dom inte kan riskera att någon snor honom om dom skickar ner honom så... varför inte?? Colorado har målvaktskris...

Eller Detroit som inte fick Nabokov? Nej jag riktar in mig på Monstret till Denver. Jag spridde ryktet allt vad jag orkade och flera journalister skrev ned vartenda ord jag sa.

Annika Greder Duncan
radiosporten@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista