1 av 2
2 av 2

Med ess i rockärmen

Det var faktiskt inte min ordvits, utan kollega Zyras. Han har varit på Radiosporten mycket längre än jag och kan därför ordvitsa bättre.

Fast ess och ess vet jag inte egentligen. Kim A (närmast kameran till vänster) är ju skadad och Per Sandström och Lukas Karlsson (längst bort till höger) är ju inte inskrivna i truppen. Men Fredrik Larsson i mössan kan vi ju hoppas ska skrälla, och Mattias G har ju varit bra i försvaret.

Nu har vi i alla fall träffat spelarna och det var trevligt som vanligt. Jonas Källman berättade att de varit på bio och sett filmen The fighter. Den var bra men Jonas var så trött att han somnade en halvtimme under filmen. Gjorde han rätt i, viktigt att han är utvilad i morgon.

Läget är detsamma med Oscar, vi fick inte träffa honom i kväll och beskedet om han kan spela mot Frankrike kommer i morgon efter träningen. Jag har som sagt en positiv känsla och det har Wislander också.

Annars ber jag och Paul Z att ni vässar öronen i morgon. Då kommer nämligen en intervju ni aldrig tidigare varit med om.

So long!


Sophie Gill
sophie.gill@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista