Så kul är det ändå inte

Kristján Andrésson väljer att ta fram det positiva när en av lagets viktigaste spelare blivit skadad, det känns typiskt Krille. Positiv tränare som ligger bakom det unga Guifs succé. Men att Robin Andersson, som var precis på gränsen att komma med i VM-truppen, är skadad är så klart inge vidare.

Visst får andra spelare som behöver utvecklas chansen, men det är ingen som vet vilken form Robin kommer att vara i när han kommer tillbaka - lagom till slutspelet när han behövs som mest. Det är aldrig positivt att få en nyckelspelare skadad, se bara på Sverige i VM när Kim Andersson och Oscar Carlén inte kunde spela.

Själv känner jag mig också lite stukad efter tre veckors VM, men mest glad över alla erfarenheter jag fått. Skulle egentligen låta bli att blogga och helt koppla av, men vad gör man när elitserien drar igång och handboll är så hett nu?!

Vill avsluta med att säga att jag är så stolt över Eskilstunapubliken som hyllade Kim EdR i onsdags i Sporthallen, trots Guifs förlust mot Lugi. Det är han verkligen värd!

Ses efter helgen!

Sophie Gill
sophie.gill@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".