Anja Pärson tar medalj och Foppa gör comeback

Kvickt nu- gissa året!!

Rätt svar.. 2011. Och 2002. Två tjurskalliga idrottsprofiler som själva vill avgöra när karriären är slut. Som ofta fått höra att det är dags- men som specialtillverkat fot-don, anpassat sig efter nya förutsättningar och kämpat på. Jag har ju kunnat följa Peters förberedelser dom senaste veckorna. Jag har hört honom förvilla en hel presskår med sin otroliga ärlighet och förmåga att dela med sig av sin nervositet och osäkerhet och avväpnande självinsikt och humor. Det är synd att hans comeback kommer precis då Avalanche likt ett snöskred rasat i tabellen. Dom skriker efter en ledare.

Det finns en risk att det är för sent. Men det var ändå imponerande att se honom spela nästan 18 minuter i sin första NHL match på 3 år. Han var så klart inte nöjd själv. Dom vann ju inte. Men han borde vara stolt. Även om han vaknar och känner sig lika seg som det virke han är gjord av.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".