Lidström kommer vinna Norris Trophy

Nicklas Lidström är av tre nominerade till Norris Trophy och det är klart han kommer att få det för sjunde gången som NHLs bästa back. Shea Webber från Nashville är med för att se och lära tror jag  ( OK man reser sig upp ,får applåder ,kliver upp ,vinkar, håller ett kort tal...) och  Zdeno Chara från Boston var ändå inblandad i en ful kontrovers över ett icke-straff han fick för en våldsam tackling.. Chara har vunnit Norris Trophy en gång men jag tror på Lidström. Om han hade sagt säkert att han ska sluta då hade han garanterat fått priset.

Lidström är ju också nominerad till Lady Byng men det ska nog  Martin St Louis ha tror jag ...

Till sist vill jag bara säga en sak... Sitter på Kings hemma-arena för det som KAN VARA säsongens sista match ( mot San José) . jag har varit här  30 gånger kanske och idag... idag glömmer jag plånboken. Vore det hos Ducks inga problem men Kings tar TJUGO DOLLAR för pressparkering. Stenhårda vakter nä... till sist desperat  och med hjälp av en snäll annan vakt som vaktade bilen medan jag rusade in i pressmatsalen får jag tag på underbara kollegan Gunnar Nordström och Expressen visar det sig behövs inte bara om sanningen ska fram utan också plånboken. FEM getingar till Gunnar!!!! Vad var det då jag ville säga? Att pressparkering bör vara gratis.

Kanske har Kings en chans ikväll att vinna hemma för första gången i slutspelet...trots att de spelar utan Oscar Möller och kör med samma snubbe som sjunger nationalsånger trots att han förekommit före TVÅ HEMMA förluster.. för både igår och idag har faktiskt lag vunnit hemma MEST NOTABELT Tampa Bay Lightning som slog Pittsburgh med 4-2  på hemmaplan ( En assistpoäng för Mattias Öhlund) och kvitterade serien till 3-3...

Det spelas bara två matcher i natt... tre lag är vidare från första omgången Detroit, Washington Capitals och Nashville Predators. Sharks har chans att ansluta i natt. Återkommer i ämnet på nyhetsplats!!!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".