Red Wings sista chans

Här talar man om hur jämt det är mellan alla lag och sen.. 4-0 Tampa vräker Washington ur slutspelet.. 3-0 Boston mot Philadelphia... 3-0 San José mot Detroit... Bara serien mellan Vancouver och Nashville har varit spännande...Katastrof för NHL om 3 kvartsfinaler av 4 slutar 4-0... Mycket pengar man går miste om

Sitter just och kollar på Detroit och är spänd... ändå. Efter att ha följt NHL hela året förstår jag verkligen hur absurt det måste vara att ställa om och åka till VM. Vad Wikegård än tycker.

Hoppas åka till San José i morgon...men framförallt hoppas jag det kan vända för spelarna i Detroits skull. Gudarna ska veta att Murray och Wallin är hur bra som helst att ha att göra med också, men det skulle vara synd om Red Wings om de inte fick vinna en enda match .... Och alla sex är trevliga och åtminstone två av dem går att prata med även vid torsk. De leder i början av första perioden nu mål av Todd Bertuzzi.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".