Detroit 4-3 efter 2 mål av Lidström utjämnar serien till 3-1

Detroit ledde med 3-0 men släppte upp Sharks till 3-3 men med 1.27 kvar gjorde Detroit 4-3!! Darren Helm målskytt... Nervöst på slutet med Red Wings håller undan och vinner. Nästa match nu på söndag i San José.

 Det började riktigt bra för hemmalaget...Första målet Todd Bertuzzi framspelad av Cleary och Zetterberg.. andra Nicklas Lidström!!!  Och tredje Nicklas Lidström på tennis !!  Bra start. Men sen kom 3-1 17 sekunder senare av Couture..Fortfarande i första perioden. I andra perioden kommer San José tillbaka .. 3-2 genom Dan Boyle... Man kan ALDRIG räkna bort Sharks ....3-3 i början av tredje genom Danny Heatly och  Detroit blev nervösa...Men vann ändå till sist den här matchen. Och vände kanske inte bara den här matchen. För att Detroit var de som var kallast innebär en ordentlig scenförändring.

Sharks var lika kyliga som de varit genom nästan hela slutspelet där de vunnit på övertid  ( 3 OT segrar mot Kings 2 mot Red Wings) och har kommit tillbaka trots underläge i match efter match.... Men den här gången lyckades Detroit ta en seger.

Läs förresten gärna Kevin Allens hyllningsartikel av Douglas Murray på USA todays hemsida. Kan vara första gången Lasse Björn nämns där....

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".