Sörenstam föll tillbaka

Annika Sörenstam ligger fem slag efter ledarduon Heather Bowie och Rachel Teske i Brittish Open i Sunningdale. Efter en dålig start slutade Sörenstam på 70 slag.
Dagens tjej var finskan Minea Blomqvist som satte nytt banrekord med 62 slag.

Heather Bowie från USA och Rachel Teske från Australien ligger tolv under par och leder Brittish Open när en runda återstår.
Gårdagens ledarinna, Karen Stupples, ligger på delad tredje plats ett slag efter ledarduon.
Lördagens perfekta förhållanden gjorde att det blev många låga scorer. Den lägsta scoren hade finskan Minea Blomqvist som slog det sju år gamla banrekordet och gick runt på 62 slag och ligger på delad sjunde plats. Cristie Kerr tangerade det gamla banrekordet och fick ihop 63 slag vilket ger en delad tredje plats.
Annika Sörenstam började dagen med två bogeys, men fick sedan spelet att fungera bättre och ligger på delad tionde plats. Carin Koch har problem med puttarna och slutade på 70 slag för tredje dagen på raken och ligger på delad 16:e plats.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista