FInal 6 BOSTON 4-0 efter tio minuter

Det här måste vara den märkligaste finalserien någonsin. Marchand och Lucic gjorde mål direkt- När Ference ökade till 3-0  efter 8.35 med Edler utvisad så bytte Roberto Luongo ut sig själv mot Cory Schneider men inte ens det hjälpte- strax efter stod det 4-0 målskytt Michael Ryder. .

Det började illa direkt med en Clubb 33.. Chara ( 33) och Henrik Sedin (33) blev utvisade ihop efter 56 sekunder sen Chara använt Henrik som jo-jo. Men vem vet det kanske är så att det svåraste som finns i hockey är att lede med 4-0 sen man vunnit med 12-1 i sina senaste två hemmamatcher... Canucks har gjort fått sin fjärde utvisning också..

På pressläktaren börjar folk mentalt packa sina väskor. Hela gänget ska vidare och redan i morse såg jag oroande många män i mörka kostymer som såg ut som de sovit i dem och luktade dagen efter kvällen före. Nu ska dessa ryggdunkande skrockande män tillbaks till Vancouver herregud.

Jag bör nog inte säga FÖR mycket.. har själv få kläder och långt att resa.. om nu INTE....HM första perioden slut och matchen över?