Kings tillbaks i Los Angeles bland köer ....och glamour (?)

I Staples Center är det äntligen dags för hemmalaget L A Kings att ta sina första skär för säsongen. Stackars Staples Center har längtat efter ett lag NBA lockouten har tagit både Clippers och Lakers från arenan och Kings har varit ÖVERALLT utom här. Men nu är det dags- de börjar med en häftig laser show och öronbedövande musik. Och så har Kings skaffat sig en riktig stjärna också  i Mike Richards...Snygg grafik på jumbotronen... men arenan är ganska sliten ändå. Precis som Ducks förra veckan så presenterar Kings varenda människa som jobbar runt laget från materialare till assisterande assisterande tränare av lagets bänk-teknik. Eller nåt.

Ser att Florida Panthers torskat med Jakob Markström i mål mot lagets förra målvakt Tomas Voukon nu i Washington Capitals  med 3-0 efter ett mål av Markus Johansson...

Här får Alexander Steen starta för St Louis han har gjort poäng i varje match hittills. Här tror dom att han heter Stin.

Det tog en och en halv timme att köra hit ikväll- men härom morgonen åkte jag till rättegången mot Jacksons tidigare läkare  alldeles i närheten här  och då tog det TRE timmar. Utan trafik tar det en timme. Jag gillar i och för sig att sitta i köer och lysna på KROQ på radio . Men blev sur för att Foster the People som gjort underbara Pumped up Kicks har gjort jättedåliga Don´t stop.  Men just som jag hängde läpp för det så kom underbara Cage The Elephant som gjort fantastiska Shake me Down med en annan bra låt.. Aint no rest for the wicked... hette den.

Satt dessförinnan och skrek med i Man in the Box med Alice in Chains... JEEEEEESUS CHRIST...Jag älskar den låten...Och den passar jättebra i trafik kaos.  Så långt köer.

Får se om jag hittar någon glamour här på arenan- när Lakers spelar då jäklar. Nu är Patrik Berglund på isen är inte det lite glamouröst? Kings leder med 1-0. Och fick nyss ett stolpskott- herregud vad högt ett stolpskott låter. Märkligt att något som är så inget vidare låter så himla bra...

Nära skjuter inge hare men det låter bra....Det satt faktiskt en vild-kanin  på mina grannars tomt i morse och låtsades att jag och min hund inte såg den. Mitt ute i det fria blixtstilla... bara jag inte rör mig så syns jag nog inte typ...Vi sa inget.