foto: scanpix

Gais kryssade Villa

Per Kahl sammanfattar Villa-Gais
0:47 min

Ett väldigt disciplinerat Gais såg till att Villa Lidköping får vänta ytterligare på sin första seger i bandyns elitserie. Nykomlingarna lyckades få 2-2. 

– På förhand är man givetvis väldigt nöjda med en poäng när man åker till Lidköping, säger Gais Jacob Bucht till Radiosporten.

Gais, som bara hunnit spela två matcher hittills i år på grund av att vädret inte tillåter några matcher på Heden i Göteborg, har två poäng på två matcher. Jacob Bucht menar att det inte är någon nykomlingsiver som skapar resultaten för göteborgarna.

– Jag tror att serien kommer bli jämnare än någonsin, Det märks bara på att Kalix har två segrar redan.

Villa som är tippat att vara en av guldkandidaterna i vår tog i och med krysset sin första poäng i årets seriespel. Hemmalagets Ari Holopainen tyckte att Villa ägde matchen men att de har fortsatt problem att ta tillvara på lägena.

– Vi kommer inte riktigt fram i de avslutningslgena vi vill. Men tittar man på bollinnehavet i den andra halvleken så är det säkert 90-10 till oss.

Radiosporten
radiosporten@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".