What´s happening?

Var nere på stranden häromveckan vid Laguna och såg plötsligt vågorna alldeles nära stranden brytas av tre ryggfenor !!!!  Jag och M stod och tittade länge, länge på tre delfiner som lekte och simmade av och an. Så mycket häftigare i verkligheten och när dom är fria i naturen... Det var en riktigt fin upplevelse.

Min häst slängde av mig till sist- har bott här ett år och haft henne mer än ett halvår- vi galopperade lite fort en av de första mer kyliga dagarna här och när jag försökte stoppa henne tog hon inte ett och inte två och inte tre men fyra bocksprång..och sen låg jag där på marken och svor. Och hon sa  Woops på hästspråk...

Är på hockey nu i Anaheim, på ett hangar fartyg i San Diego spelas collegebasket och president Obama är där.

Utanför Honda Center där jag är var det MASSOR av människor utan halsar men med nackar- det är UFC- Ultimate Fighting här i morgon och ikväll är det party härutanför med Powerdrycker och megamuskelmusik och dataspel. Cain Velasquez vs Junior Dos Santos är huvudnumret- jag gillar boxning och tae-kwondo men UFC är FÖR mycket.. tror jag. Vore kul att se på riktigt ändå, på bra boxningsmatcher får man en adrenalinkick som är enorm....nästan mot sin vilja liksom..

På matchen jag ser nu Ducks- Vancouver ser jag just en idiot agera.. Rome wasn´t built in one day säger man- men jag tror Aaron Romes hjärna sattes ihop på en halv sekund.. Han  åkte just ut för en våldsam tackling som kommer stänga av honom länge, länge tror jag. Och Ducks ökar till 2-0  och 3-0 på PP och 4-0 strax efter... Ni kanske minns att Rome åkte på en fyra matchers avstängning mot slutet av finalserien förra säsongen... When will they ever learn....

Missa Inte Iceguys på söndag med Nashville och Vancouver och en hel del nytt.... bla om vad som är fel med Canucks... Utanför slutspelsplats...Just nu. Mer om What´s happenin´nedan:

Jag bor ju i Los Angeles området, men i Norco har vi andra sorts upplevelser. Idag satte sig en av mina sju ankor på min hunds rygg och näbbade henne i öronen. Och hon blev bara lite irriterad.

Har följt rättegången mot Michael Jacksons läkare och trots Jacksons fans som i många fall är..dumma.. så hade jag inget att säga om domen som tycktes rätt. Men som av en ödets ironi är Los Angeles fängelser proppfulla just nu och jättemånga- en tredjedel av de som är häktade i väntan på rättegång -måste släppas fria. Domaren verkade vilja ge Dr Murray maxstraff fyra år i fängelse, men även om han gör det så kan sen de som sköter fängelserna säga... nej sorry vi har ingen plats för honom. Som med Lindsey Lohan....

Så nu vet ni What´s happening. in L A .. Galaxy väntar på final och Beckhams beslut också. Vill han fortsätta bada och leka på stranden i Malibu eller vill han... söka större ära... Spänningen är STOR.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".