Washington och Florida slutspelsklara-Buffalo utslaget

Washington Capitals besegrade Florida Panthers med  4-2 och i o m att Buffalo Sabres förlorade mot Philadelphia Flyers med 2-1 så blev både Capitals och Panthers slutspelsklara. Markus Johansson passade till ett av Washingtons mål- Mikael Samuelsson gjorde Floridas första mål  till en reducering till 3-1. Capitals kan fortfarande vinna divisionen före Panthers och bli trea I Eastern Conference om de vinner och Panthers förlorar på lördag.

De åtta slutspelslagen i Eastern Conference:

New York Rangers, Boston Bruins, Florida Panthers,Pittsburgh Penguins ,Philadelphia Flyers. New Jersey Devils. Ottawa Senators och Washington Capitals. De enda lag vars placeringar inte är klara inbördes är Florida, Ottawa och Washington. Men slutspelsklara är de- medan storsatsande Sabres har spelat färdig efter lördagen. Jhonas Enroth till VM kanske?

I Western Conference gör Los Angeles Kings och San José upp om en slutspelsplats och kanske t o m en tredje plats...Samtidigt så hänger det mesta på hur det går för Dallas Stars.. både Kings och Sharks kan gå till slutspel om Stars förlorar... Återkommer