FotbollsArena Radiosporten

Fotbollsarena: Henrys hands spökar

36 min

I vårt fotbollsmagasin den här veckan, bland annat: Domarbasen Bosse Karlsson gästar Arenan och resonerar kring de uppmärksammade felbesluten i helgens allsvenska.

Fotbollsarena 10 april:

Domarbasen om misstagen -  ”Jag tror att Martin Hansson var rädd att åter missa en hands”.

Bosse Karlsson gästar Arenan och resonerar kring de uppmärksammade felbesluten i helgens allsvenska. Bland annat tror han att Martin Hansson fortfarande är påverkad av misstaget i VM-kvalmatchen mellan Irland och Frankrike 2009.

Det var i den direkt avgörande VM kvalmatchen mellan Irland och Frankrike som Martin Hansson missade en hands på Thierry Henry - en hands som ledde till mål för Frankrike.

Domarbasen Bosse Karlsson tror att det misstaget ledde till misstaget i matchen mellan IFK Göteborg och IFK Norrköping på måndagen.

Supermöte i Tyskland
Närmare en halv miljon människor har ansökt om biljetter till stormatchen i Bundesliga, Borussia Dortmund mot Bayern München. Sveriges Radios korrespondent Daniel Alling ger oss alla snackisarna inför matchen som avgör ligan.

Bollkunskap
Vi hör lyssnarnas förslag på de mest minnesvärda filmningarna. Den här veckan vill vi höra om de bästa - notera; Bästa! – domarinsatserna genom tiderna.

Richard Henriksson
richard.henriksson@sr.se