NBA .Lamar Odom :Reality TV utan TV..

Basketspelaren Lamar Odom var för inte alltför länge sen: framgångsrik, välbetald,   en ansedd och hyllad medlem av Lakers mytomspunna basketlag, vald till ligans bästa 6;e man., lagkamrat med Ron Artest och Kobe Bryant. gift med Khloe Kardashian och i egenskap av detta en av huvudpersonerna i en reality TV show.

Nu har han inget jobb, ingen TV show och en ordentligt förbaskad fru omgärdad av skilsmässorykten.  Och är tillbaka i Los Angeles där hans forna bästa kompis Ron Artest har bytt namn till Metta World Peace och tycker han ska bli boll-kalle på deras matcher och hämta handdukar.... Eller scout.. Inte talangscout utan en sån där i uniform... Och ingen tror han kommer få någon ny klubb att betala honom 8,2 miljoner dollar vilket är hans lön.

Det är nästan en film. Som den där med Brad Pitt om snubben som åldrades baklänges eller nåt- Men hur kunde det hända?

 Lamar Odom fick plötsligt reda på att han och Pau Gasol  ingick i en jättelik bytesaffär där kontentan skulle vara att omhuldade guarden Chris Paul skulle hamna i Lakers. Alla blev förvånade en del blev förbannade. Och sen sa NBA nej till hela dealen. De var förmyndare över Pauls gamla lag. Bytet var inte tillräckligt bra för alla parter. NBA vill ha en jämn liga. Nej.. Glöm det..

Så Odom är ändå sårad och säger till Lakers ägare att om ni inte vill ha mig vill jag inte vara kvar. Trada mig vart som helst. Jag vill inte vara kvar. Bra säger Lakers och skickar honom till Dallas Mavericks med ärkefienden  och ägaren Mark Cuban vid rodret och cigarren och Kobe fattar ingenting Mavericks är regerande mästare ska vi ge dom en av de bästa för ett framtid draftval... vad  är det som händer?  Och Khloe säger WHAT... Dallas? U gotta be kiddin... osv osv- under tiden får Chris Paul tradas till L A Clippers istället och Pau Gasol går omkring på Lakers träningar som på ägg ändra fram till trade- deadline medan Lamar bara... hatar Dallas. 

Och Khloe är arg och TV serien är i fara och läggs ner och i basket så går det inget bra och han skickas hit och dit och det går inget bra och han mår inget bra och till sist- så kliver Mark Cuban- elaka ägaren- med cigarr... sas det- in i omklädningsrummet och tar ett snack med Lamar Odom och väser någonting i stil med är du med oss eller mot oss- ungefär som han gör i Shark Tank och andra TV serier där han spelar sig själv som elak entrepenör och tja.. sen enas de om att Lamar ska få sparken..

Inga TV kameror från något av deras program ska ha varit med vid själva slutpunkten.

 Det sorgliga är att nu när Lamar Odom är som lägst nere på en skala av ett till åtta miljoner så verkar alla tro att alla ska överge honom.  Jag hoppas att det inte är så. Jag hoppas att han lärt sig att undvika konversationer med ägare. Jag hoppas att han kan hitta tillbaka till sitt spel. Och att vännerna hänger kvar. Så att det blir " Lamar och dom" igen. Kanske det kan ´bli en ny TV serie?