Stanley Cupslutspel: Låååång match i St Louis som Sharks vann ,Phoenix vann också på övertid

Patrik Berglund gjorde två mål för St Louis Blues och vände 0-1 till 2-1 mot San Jose Sharks.Alexander Steen passade till det första. Matchen slutade 2-2 efter ordinarie matchtid.. San José vann efter mål av  andra övertidsperioden av Martin Havlat- hans andra mål.. Annti Niemi var en stor hjälte i Sharks vilket gläder mig efter all skit han fått tidgare under säsongen. Han är väldigt trevlig nämligen...TVÅ mål av Bulan är ju också kul även om han säkert inte tycker det spelar någon roll när de inte vann...det muttrar han säkert as we speak till någon reporter i ett ilsket omklädningsrum...

Jonathan Toews gjorde comeback och mål direkt för Chicago Blackhawks i matchen mot Phoenix Coyotes som står 2-2  och som tredje match ikväll gått till övertid..Och Phoenix vann  med 3-2 efter 9.29 på övertid.

Märkligt med Phoenix Coyotes som fortfarande inte har någon ägare och hålls igång av NHL. Laget har haft dåligt med publik i flera år i Glenndale dit man flyttade från down town.. Men det låter alltid bra i jobing.com arena för det är sååååå bra akustik. Därför har de många konserter. Och Alice Cooper är där ibland. Jag fick en sån där  Alice Cooper nickdocka av Coyotes snälla press-snubbe...Såg faktiskt Cooper på damgolfen i Rancho Mirage där han osminkad och med  sån där golf-skärmmössa utan mössa passande nog såg ut lite som en käring...Alice..