Sportsöndag- Nashville slog Detroit, Carl Pettersson leder- Lakers i Staples

Och Flyers verkar kanske vinna på hemmaplan.. leder 6-4 över Pittsburgh Penguins.efter två perioder. men Penguins agerar lite i Philadelphia som Philadelphia gjort i Pittsburgh... dvs de kommer igen gång efter gång trots underläge. Ful match.. många som idrottshatar varandra. Grossmann passar jättebra in i Flyers. Tog en idiotisk utvisning mot Neal som omdlebart gjorde mål...

Annars visade Nashville att borta är om inte bäst så lika bra i detta slutspel och vann med 3-2 i Detroit. Henrik Zetterberg gjord en sen reducering- Detroit åkte på för många utvisningar igen- Johan Franzén hade en puck inne till 2-2 i slutet av andra men det var för sent- signalen löd precis före pucken gled in i mål..

Sitter och kollar golf också Calle P.. som han hatar att kallas- Big Dog - som han gillar- Carl Pettersson- som han ju heter- leder stort nu i South Carolina. Vinner han får han mer än en miljon dollar...Han gör en bogey igen på femtonde hålet.( det där par fem hålet igen) . ship nu bara tre slags ledning för Zack Johnson.

Kollar också på Lakers som spelar basket i Staples Center vilket gör att Kings Canucks inte kan spela förrän halv åtta ikväll– halv elva på östkusten.. alldeles för sent om ni frågar mig- Kobe sitter med kostym för sjätte matchen i rad och de möter Dallas Mavericks i en jämn match.. Sen blir det som jag trodde Schneider startar i mål istället för Luongo för Canucks. Tror det är bra han är lite lik Sedinarna med sitt röda hår och bär inte Daniel är med så...Ändå har Luongo varit braaa..men det är Schneider också. Borde kanske hålla på Kings- bra för mig med matcher i slutspel på nära håll... men de har inga svenskar och.. Vancouver har.. flera trevliga svenskar. Och Daniel måste ju få spela innan allt tagit slut.

Fint väder idag fast det varit lite kallt på sistone här i Los Angeles området. var ute och red på förmiddagen.. hästen Cricket var ovanligt pigg..  Min minsta anka Knatte har brutit benet.En operation kostar mellan 800 och 1000 dollar. Ship. Undrar om Carl Pettersson vill sponsra?

När jag ser golf så tycker jag synd om caddies för de blir alldeles snea med åren av att bära så tungt. Men jag tänker ändå att jag skulle vilja ha en  sån där caddie. En livscaddie liksom. En person som bara går med och bär ens grejor och håller med en och som man kan bli arg på när man klantar till det. En caddie som jag kunde ha med mig på hockey ikväll, som kunde bära min bandspelare och byta batterier och hämta kaffe och skriva min blogg. Och sen ska han se cool ut. Och hålla folk borta som jag inte vill prata med. Han kunde gå med när jag rider ut också och förklara för min häst att alla lastbilar inte är farliga sopbilar och att inte ens sopbilar är farliga. Undrar om Carl Pettersson vill sponsra mig med en caddie?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".