PÅ NHL slutspel bland mascotar och folk med Kings tröjor...

Lakers vann här i Staples Center tidigare på dagen vilket snubben i hissen och gubbarna i matsalen bekräftade. Över Dallas Mavericks. Men nu är golvet borta och isen framme och den godmodiga publiken skriker Canucks Sucks.. it´s hockeytime.

Före matchen står barn och bär upp ett stjärnbanér modell halva av halva planen.. och tydligen är detta något av en landskamp..  Håller jag inte på Kings så blir jag deporterad.

Filmsekvens ur Psycho - duschscenen-visades just men när draperiet slits undan så är det Kings mascot som  är ett lejon som står där och viftar med en tröla.. en Vancouver tröja och Janet Leigh skriker och skriker och... ni förstår.

Han skrämde mig faktiskt på riktigt i hissen senast det där lejonet. jag stod och gjorde nåt annat och märkte inte att han klivit in i hissen ... och ja han lyckades skrämma mig skoj skoj. Jag lyckades låtsas att jag tyckte det var kul.. fast alla som känner mig förstår ju att jag blev sur och hade velat klippa till honom.

 Jag drar till mig såna där äckliga mascotar.. man vet ju inte vad det är för vidrigt monster under.. En gång på Chucky Cheese så hade jag en otroligt närgången stor råtta som stod och hängde över mig. Det låtsades jag inte tycka var roligt. Och Snowy i Globen.. tycker jag inte heller om. Jag tror att folk som jobbar som mascotar är såna som juckar mot lampposts. Det verkar så. Det står 0-0 förresten. Jag blev visst lite ivägburen.

En gång på Dam VM i fotboll träffade jag och Börje en mascot av Musse Pigg typ- det var en tjej. Hon var helt OK. Inga stalker vibbar alls. Börje är Anette Börjesson. Legendar.

Nu visar folk upp sina Kings tröjor så fort de visas  i bild på jumbotronen. Herregud vad de gillar att synas på jumbotronen. Och förvånade blir de titta woaw där är ju jag var är kameran- make an ass of yourself quick.. titta upp mot jumbotronen igen Ja jag är kvar i bild  yes yes.... Tänk om spelarna reagerade så när de är i bild... Hi Mom... Vinkevink. Vore lite kul i utvisningsbåset i o f s- om de satt och väntade som konståkare för att se hur många minuter de får och slänger slängkyssar och vinkar och har en rysk surmulen tant i päls bredvid sig.

Nu är det här för långt för att vara en blogg och twitter.. nej. Herrgud när ska jag lära mig!!!!!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista