Lyssnarna: "Rönnberg ta över efter Mårts!"

Radiosportens tog pulsen på lyssnarna och webb-besökarna efter Tre Kronors förlust mot Tjeckien. Och känslorna var starka vår Facebooksida.

Lars Kraft stor besvikelse!! Fiasko, nej.

Christian Andersson Ja en dag som denna då man tippar på Slovakien, Finland,Tjeckien​ så kan det inte vara mer än Succé :):)

Göran Jansson AVGÅ MÅRTS

Matilda Malla Lundman skulle vilja ha lika många spelare nästa år

Mathias Arsenal Steen Per Mårts ska avgå. Sådeså.

Magnus Lord Pinsamt Hedman junior och Fasth/ Zetterberg kungar prinsen Bäckis hittade inte en maska

Uffe Andersson Uselt att vi lyckas vinna mot sämre motstånd och en gång mot tjeckien när de stort sätt inte gällde något. Mot Ryssnar räckte de med en period för Ryssarna så hade do 3 kronor i sank

Sven-Åke Johansson Man är inte världsmästare bara för att en massa spelare spelar i NHL. USA och Canada har väl bara sådana spelare. Och de är också utslagna.

Emil Ljungberg Ni kan inte gnälla på enskilda spelare, det var lagsamarbetet som inte fungerade och då ska hela laget ha kritiken, vissa gjorde mindre bra saker men så är det, det är sammanhållningen i ett lag som skapar mästare.

Fredrik Ændersson Rönnberg ta över efter Mårts! För många NHL-proffs....

Fredrik Nilsson Af Håkansta Ny förbundskapten, ny målvakt och nya backar med lite jävlaranamma...sen är vi redo för VM-2013.

Agneta Håkansson Varför haussas alltid Tre kronor upp...det slutar ju ändå alltid med att de förlorar...och det hjälper ju tydligen inte att NHL-stjärnorna kommer hem heller...

Annethe Nilsson En rejäl uppryckning!!!! Mera jävlar anamma eller nått. FIGHTINSTINKT!!!

Fredrik Almqvist Viktor Fasth har inte övertygat i elitserien, ändå tas han ut som ankare i laget. Niclas Svedberg däremot, som överraskade de flesta genom att leda sitt Brynäs mot guld genom knivskarpt målvaktsspel- han kom aldrig på fråga.. Sen finns det betydligt bättre backar att tillgå, så nog bör en grupp titta närmare på det som hänt och lägga upp en strategi inför nästa VM.

Tomas Brewitz Jag fattar inte att såna proffs kan bli helt handlingsförlamade skyll inte på Mårds dom här spelarna behöver ingen tränare dom har egna huvuden i såna här matcher.

Erik Paulsson Man kan inte vinna altid så nu laddar vi om för nästa VM 2013 i Globen

Nathalie Johansson sverige hade sämst försvarsspel och domarn är mutad inte ett ända powerplay! sverige var jätte dåliga, man kan ju inte passa till dom och slarva så mycket som dom gör! per mårts kan avgå också!!!

Max Lampa Billberg Riktigt surt att vi åker ut i kvarten, men sånt är livet. Vi får ta igen nästa år, än en gång på hemmaplan :)
Tommy Em Pettersson NHL spelarna gick in i väggen,,som Bengan varnade för;-)

Nathalie Johansson landsförädarna ville åka ut eftersom de BJÖD på mål bakåt. Hedman oduglig, Kronwall förädare. E:karlsson urusel i egen zon

Christian Lundell Hedman är grymt överskattad, och det har jag alltid tyckt. När var han bra??? Fasth är inte värdelös eller dålig, men ingen toppmålvakt heller. Inte just nu iaf. Erik Karlsson imponerar inte på mig heller. Zetterberg är bra som vanligt. Brodin gör det också bra. Brynässpelarna får klart underkänt.

Mika Tapio Typiskt svenskt att tro att man är världsbäst i allt man deltar i men oftast finns det andra
som är bättre

Dennis Svensson bedrövligt, men har man med trötta NHL-Proffs i stället för hungriga elitseriespelare. Då går det så

Tommy Jansson Ja, det finns många svenska målvakter i NHL. Man undrrar vad Mårts tänkte på när han valde Viktor Fasth som förstta målvakt.

Jonas Karlsson Av alla dåliga svenska insatser i detta VM så kom den allra sämsta när det gällde som mest. Att välbetalda hockeyproffs kan underprestera hela tiden i match efter match är faktiskt en gåta för mig. Jag tycker ta mig f**n att dom ska skämmas hela sommaren och sen åtminstone försöka lära sig hur man spelar försvar, för det verkar dom överhuvudtaget inte ha en aning om hur man gör. :/

Elin Carlsson De gör en katastrofal match, de är så dåliga i försvarsspelet, det är det som fäller avgörandet

Elin Carlsson Nåja nya tag nästa år Sverige

Fredrik Johansson Försvaret är under all kritik och framåt måste man sätts sina chanser annars blir det så att man förlorar... Svårare än så är det inte.... Joel L skulle bära upp hela försvaret... Smart att lägga hela ansvaret på 1 spelare.... Hm ... Nä... Usch....

Thomas Jönsson Stor besvikelse. Sverige vann mot sämre motstånd och mot Tjeckien i gruppspelet, men mot Ryssland märktes det att lagsamarbetet inte fungerade. Är tveksam om Pär Mårts är rätt man att leda laget.

Johan Dalberg en ny målvakt & förbundskapten tack

Lena Gillerberg Go natt Sverige....

Jan Wegner Största fiaskot gjorde hockeyförbundet och Stockholms-publiken..:)

Mattias Persson Sämst när det gäller, lite synd eftersom vi har gjort en bra turnering.

Jan Wegner Jämför Stämningen i Hartwall arena och Globen. Jag säger bara vi Stockholmare är pinsamt bortskämda...

Radiosporten
radiosporten@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".