Sunday bloody...and so on

Jag åkte hemifrån 8 för det har tjatats och tjatats om trafikkaoset som skulle uppstå vid Staples Center när först massa cyklister ska gå i mål vid Staples Center - efter att massa amatörcyklister kört slutsträckan- innan Kings ska spela mot Coyotes före Clippers ska åka ur slutspelet före Lakers... ja alltså Clippers kan åka ut före Lakers för de- Lakers alltså- vann faktiskt en match..och inte längre kan förlora med 4-0.. utan bara 4-1... men Lakers har redan spelat sina två matcher här fredag lördag- so they are done for now... and soon ( tisdag borta ) forever. Eller för i år... AAAAAannars är det mycket sweeps här- Kings KAN ju göra det med Coyotes- Clippers kan bli swepta av min gamla släkting Tim Duncan*... poängen var här att jag var här tre timmar före matchen började- kom hit på rekordtid och att kön vid Starbucks ringlade sig runt kvarteret... Så nu sitter jag här i pressrummet innanför pressmatsalen i en bunkerlik miljö... men gäder mig åt att detta funkar. Har haft bloggproblem NU ÄR DE LÖSTA!!!!! Så jag bloggar lite under matchen.. för er som är intresserade nog. Vi måste hålla på Oliver... även om Kings- Rangers i final vore MUMMA!!!!!!!

Annika

*Jag har berättat detta förr men jag var på en AllStarMatch i Cleveland i basket en gång i tiden och så ringde en ung tjej till mitt hotellrum ( jag hette bara Duncan då) och frågade is Tim there? med en ganska svår accent.. typ is Tejm there.. så första hajade jag inte men då skrek hon IS TEJM där och då fattade jag. Tim Duncan aaaaa- nej. Sa jag då , nej det är han inte.. Och tjejen blev tyst en stund och sa sen-– How about Michael Jordan? 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista