Los Angeles Lider... lite.. och Josefson får lira

Å vad det tjatades om alla matcher i Staples Center- det var Kings torsdag, Lakers fredag och så långt gick allt bra men sen Clippers och Lakers lördag och sen Kings och Clippers söndag- vilket slutade i fyra förluster... Clippers är utslagna, Lakers ligger under 3-1, Kings leder visserligen 3-1 men nu skriker rubrikerna att de misslyckades.....med att knyta ihop säcken. Aldrig har en och samma vaktmästare på så kort tid kunnat se så många misslyckanden på en och samma helg.. och en och annan sportkrönikör som skaffat klippkort på hela helgen.. De andras floppar har nu blivit Kings- det surrar av desperation och nu låter det som om alla i Los Angeles vore Djurgårdare.. jo jo nu börjas det... I Phoenix däremot har ingen förväntat sig något alls så där är alla glada.. Kanske gynnar det dem? 

Olyckan kan delvis fullbordas om Lakers torskar ikväll... Ena sekunden var Los Angeles sportstaden framför alla andra... Kings MÅSTE vinna ( och all statistik säger ju att de går till final) annars har vi en urban identitetskris på gång..

Såg förresten att medan Adam Larsson obegripligt nog är PETAD IGEN så ska Jacob Josefson spela nu om en stund när Devils möter Rangers hemma... Tänk om succedrömfinalen Kings- Rangers- West Coast mot East Coast- George Clooney mot Woody Allen-  blir Coyotes- Devils? Jo Jo nu börjas det...

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".