Stanley Cup Final 1-1 slutet på andra -Lidas lägger av?

1-0 Colin Fraser Kings leder efter halva första perioden (9.36) . Kom till efter New Jersey miss. Hans första mål i slutspelet.Dålig start för Brodeur.Tallinder och Larsson spelar inte.. Josefson däremot med från början .. Han spelar sin 45:e match för Devils i år- Tedenby har spelat 43...Tallinder har spelat 39..Tedenby inte aktiv nu i Rostern vilket Tallinder är... Nicklas Lidström har PK i Detroit på torsdag- i morgon. Verkar som han ska sluta.. Ur led är tiden... Andra perioden Kings spelar..som Devils. Forecheckar mycket.  Inte publikfriande... Få utvisningar 2 för Kings 1 för Devils...Få skott särskilt för Devils. Nu kvitterar Devils i slutet på andra Patrick Elias får målet men det var självmål studsade in från  Kings spelare Voynov ..Josefson med i anfallet.. pausvila 1-1.

(  Målskytten Fraser kunde ni höra i Iceguys senast det var han som förklarade att spelarna inte är lika rädda för coach Sutter som vi journalister är ).( Han fick ju en Stanley Cup ring med Chicago fast han inte spelade då i slutspelet..) ... .Jag glömde tidigare att Ryan Carter i New Jersey vunnit Stanley Cup med Anaheim 2007- eller fått en ring han spelade inte i finalen .

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista