GOLF:Stenson bra, Stetson mindre bra

Var uppe tidigt i morse och gick på Lionsklubben och käkade frukost för välgörande ändamål. Hittills har ingen ringt och sagt att jag vann nåt på någon av mina lotter. Märkligt. Typisk Norco crowd- cowboyhattar och linnen.. och jeans.   Folk ser ut så här i HorseTown USA och det är helt OK. Och cowboystövlar. Till shorts. På tjejer. 

Sen efter litet mockande och vattnande kollade jag på golf och jodå Stenson spelade bra igen- 1 under par dag 3 ( där de bästa hade 3 under slag på denna dag ) av the Memorial där alla har amerikanska små flagghjärtan på sig- han ligger delad 5:a med totalt 3 under par efter 3 dagar- 1 slag efter Tiger bl a.. Levin leder på 8 under par och så har Sabbatini 7 under par och Sabbatini hade en cowboyhatt SÅ FUL att han inte ens kunnat visa sig i Norco plus HUR FEL ÄR DET INTE på en golfare.( vet inte om det var en Stetson.. men vad gör man inte för en rubrik..) .Dessutom riktigt fula solglasögon..Ugh. Jag försöker vänja mig vid golf men... inte ens Lionsklubben i Norco kan få mig att köpa att någon bär en vit cowboyhatt  på golf– jo kanske om det vore Mixed... alltså Tom Mix. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista