Stanley Cup Final 2; Kings 1-0 efter 1 period.

Drew Doughty gav Kings ledningen efter  7.49... Henrik Tallinder har fått klartecken att flyga till Los Angeles.. ingen risk trots hans blodpropp tidigare. Fortfarande bara Jacob Josefson bland svenskar i spel i finalerna-han har börjat bra. Men dessa Kings alltså.. det är ju otroligt hur de ångar på. Tänk om de ÅTER börjar med 2-0 borta- och fortfarande inte besegras på bortaplan. Trodde ju de skulle vakna ur sin sagovärld men glas-skon kanske helt enkelt passar. Johan Hedberg tog just en puck.. från båset. Så nu har vi två aktiva svenskar.

Känner mig fortfarande vedmodig över Lidströms avsked. Han trodde Zäta eller Kronner eller Filippula ska ta över kaptensrollen.  Jag tror det mycket väl kan bli Pavel Datsyuk. Någon av dessa tre blir det eftersom de har A bindeln nu..... Min favorit är nog faktiskt Kronwall. Han är verbal och brukar orka prata även efter en förlust fast han är arg. Och han säger alltid något analytiskt . Det gör inte Zetterberg riktigt. Så ur mediasynpunkt tror jag Kronner vore bäst. ... Och sen borde han bli expertkommentator. Men det vill jag inte tänka på för då blir jag ännu mer vedmodig. Hur blir det med Holmström förresten? Han har inte bestämt sig och säger att det ju inte bara är upp till honom-han vet inte om Red Wings har plats för honom. Hoppas han blir kvar. Annars blir inget sig likt.

OK. 1-0 till Kings och pausvila. Quick porträtteras och trots att han anses vara ganska tråkig så var han lite kvick.. reportern: Många unga målvakter ser på ditt spel och vill spela som dig..- Jag vet inte om jag skulle rekommendera det, sa Quick..allvarligt. Som vanligt. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista