Stanley Cup Final 2- Devils kvitterar i 3:e perioden övertid.. igen.

Devils sköt mest i den första perioden och har 20-15 i skott efter 2 perioder men Kings leder fortfarande. Quick är bra men hela Kings spelar försvar... Känns som om Devils MÅSTE ösa på i början av tredje. Med de risker det innebär. Kings gjorde väldigt få mål i grundserien och är som bäst i gnetmatcher.. Eller i och för sig.. som de utvecklats så är de bra hur det än blir.

Det är lite kul på matcher och träningar i Los Angeles när man träffar kollegor som i år efter år har varit på Kings matcher och aldrig.. utom de som var aktiva 93 då.. aldrig varit med om något liknande. De går omkring som nickdockor fast tvärtom med små huvudskakningar hela tiden..

 En av tjejerna som jobbar för klubben har massor med vidskepelse för sig- kör med lågskor har en speciell ring..men det är hemligt ( woops).

Quick har inte släppt in ett mål i tredje perioden på sina senaste 7 matcher!!!  Ska det bli precis som mot Vancouver, St Louis, Phoenix...isåfall blir det 3-0 på måndag. Helt osannolikt. INGEN kunde ha tippat detta. Kings sög genom en stor del av säsongen. Deras publik var less. De tröståt. Nu älskar hela staden Kings. Quick kommer vinna Vezina Trophy också.. fast det ska baseras på grundserien.. stackars Henke. 

Början av tredje och Devils kvitterar genom Ryan Carter!!! 1-1..efter 2.59. Zidlicki sköt och Carter touchade.. Publiken har vaknat!! Devils har vaknat.. Kopitar kontrar. brodeur ligger på isen och räddar. Quick är bra med på nya chanser..och verkar inte skakad. Mycket roligare match nu!! Publiken hyllar Marty... Brodeur.  Kings pressar på nu halvvägs i tredje.

PP för Kings.. Zubrus ut 16.55 .. men Drew Doughty åker ut med 2.14 kvar.. för hakning.. spel 4 mot 4   sen får Devils PP i 1.05. Icing med 7 sekunder kvar sen Dustin Brown nästan bjöd Devils på ett mål.. men nooooo... ÖVERTID igen. Precis som förra matchen. Svettigt...

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista