Nascar: Jimmie Johnson vann igen

Jimmie Johnson vann igen i helgens Nascar medan hans kompis Jeff Gordon fortsatte visa prov på otroligt oflyt- först hade han ett löst hjul vilket tvingade in honom i depå, sen ledde han igen men hamnade han i otakt med depåstoppen och när det blev gulflagg för alla för att det fanns nåt på banan så hade han redan varit inne i depå på grönflagg, vilket han då tvingades till... och tappade placeringar. Han var trött efteråt.. på all otur- de hade den förmodligen snabbaste bilen. Men Jimmie Johnson vann till min stora glädje- han vann ju Nascar fem år i rad men i fjol .. inte.. och det tjatades och tjatades  då förra säsongen om hur tråkig han var, fast han är såååååå snygg och så skulle han göras om och bli spännande och.. otroligt dåliga rådgivare placerade honom i TV reklam där de försökte göra honom till något han inte är*.. och allt det störde honom, ja plus då att bilen sög MEN nu var han glad och segerintervjuades i en stor Afro Clown-peruk efter loppet.. så då var han ju inte tråkig då.  Men Jeff Gordon får svårt att gå vidare till slutspelet The Chase.. och det är synd. Kasey Kahne är 2 placeringar från The Chase... Han är min näst-favorit efter Jimmie Johnson.

Men Tiger Woods och Jimmie Johnson vinner samma dag.. det är bra för båda sporterna...

*Det är lite som TV reklamer med David Beckham där de NU  insett att han inte ska prata bara se snygg ut och filtreras lite ... Jimmie Johnson är inte en skojig figur som Kyle Busch eller en sexsymbol som David Beckham... han är  lite som Nicklas Lidström.. cool just för han inte ÄR så jävla cool... Om ni fattar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".