Final i Los Angeles oj vad mycket folk 0-0 efter första perioden.

På pressläktaren inte minst. Det är STORA män från tunga mediebolag.. det är på allvar och på riktigt och det är helt OK. Kul att vara med om . Spännande hoppas jag det blir. Kings har ju annars varit lite för bra hittills eller haft lite för mycket flyt för spänning... Men på TV nyheterna i Los Angeles handlar det om KINGS och KINGS och KINGS och L A Times har en bilaga som heter Hockeywood....

Det är som vanligt väldigt kallt i hallen men när man åker hemifrån i 30 graders värme vägrar man fatta att man måste ha på sig lager av kläder.. tyvärr. Som Los Angeles-bo håller man på Kings... som svensk på Devils.. Jag tror jag är lagom neutral faktiskt. Men 4-0 vore lite trist  så gärna Devils nu ikväll hur det än sen går. Simon Gagne ska spela igen för Kings- han har inte varit med sen i december... Devils gör inga större ändringar verkar det som "not dressing Adam Larsson , Henrik Tallinder "... säger speakern just. Däremot är Gretsky här och han gör nedsläppet.. det symboliska..

Matchen skulle börja 17 lokal tid trodde jag- nu 21 minuter senare... är det dags. Intressant att se att NBCs direktsändningen går 12 sekunder efter medan livefeeden.. som man också kan se på pressläktaren går 2 sekunder efter. Hm då har man tillgång till repriser även utan repriser..

0-0 efter 6 och 21... 1-1 i skott.. Två bra mittzonslag...Stort svenskögonblick nyss när JacobJosefson höll undan Anze Kopitar men i nästa stund skalades av Kopitar av Justin Williams. DIF Södertälje och Luleå... mycket svenskare än så blir det inte här...

Josefson spelar precis som förr med Clarksson men nu med Ponikarovsky istället för Elias medan Elias spelar med Henrique och Zubrus... Kings leder skotten 6-4 men de senaste och fetaste chanserna har varit Devils. Inte en utvisning.. efter 14.35.men då kom den Richards i Kings ut för arnbågstackling PP för Devils Och en till Kings utvisning Jeff Carter 2+2 för hög klubba 5 mot 3 så nära förElias så nära för Zajac men Kings får undan pucken och så får Devils Zidlicky 2 minuter för tripping spel 4 mot 4 men sen komemr Devils ändå få 42 sekunders PP eftersom Carter fick 4 minuter totalt.. Kopitar enmanskontrar i numerärt undeläge i sista minuten - han har ju gjort såna mål förr... men nu tar han det lugnt och låter tiden rinna ut bara- 0-0 efter första perioden.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".