Andra perioden i Los Angeles Kings leder 2-0

Många glada fans vällde runt och drack öl och massor med snygga T Shirts finns nu att köpa.. i sånt där snyggt vintageliknande tryck med mjukt material. Detta i pausen. Nära mål för Devils  Zubrus trodde den satt från Elias men näpp.  Josefson hoppade in från båset och forecheckade kvar pucken och fansen tyckte han var sjätte mannen men strunt i det för nu gör Kings 1-0. Publiken hånar i sin sedvanliga stil bortalagets målvakt... Maaaarty,,,, Maaarty skriker de som  i sån där släpig talkör som folk skrek Djuuuuurgårn på matcher när jag var liten... Alec Martinez målskytt efter målvaktstavla av Brodeur.. PP för Devils nu Kopitar utvisad.. men nejt- Devils har fler skott på mål än Kings nu.. Vet inte om ni sett Dustin Brown men han är lik TV 4:as Hans Wiklund.. inte minst nu när han försöker och misslyckas med att odla skägg. Dustin Penner däremot har ett tjockt skägg som han kan tvinna nu i utvisningsbåset efter att ha stört Brodeur. Jumbotronen hittade killen som spelar agent Booth i Bones och han dansade som en robot.. tror jag..Han kan åka skridsko har jag sett i Bones.. Hm.. Inga mål Parise skjuter på Brodeur.

OCH ÄNTLIGEN HÄNDER DET NÅGOT SNYGGT 2-0 till Kings genom Anze Kopitar- snyggt framspelad på ett  break av Dustin Brown.. som i sin tur var framspelad av Justin Williams riktigt snyggt från höger sida tvärs över till Kopitar på vänsterkanten direktskott- han gjorde sitt 8;e Slutspels mål och jag tror Anze och ingen annan blir årets MVP...och årets sloven... Rena målorgien här med 2-0 och Kings osannolika march mot bucklan bara fortsätter..  1.30 kvar när Gagne åker ut för slashing.. Kan Devils göra nåt nu? Nein. 2-0 efter 2 perioder.. Andra peridoen slutade precis som första bara det att det var Jeff Carter istället för Anze Kopitar son enmansanföll trots att Devils hade numerärt överläge.  För Kinfs fans är detta förstår helt underbart. För alla andra är det litet tråkigt. 4-1 och 4-0 och 4-1 och nu 3-0 för fjärde gången i rad, som det verkar, gör ju att det aldrig blir dramatiskt.. Matcherna mellan Rangers och Devils var mycket mer underhållande.. eller så är jag sur för att det bara finns en enda svensk på isen..  Eller för att jag tippat fel... IGEN. Men det ÄR roligare med serier där det är jämnt.. Tycker jag...

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista