Stanley Cup Final 5 period 1-Devils leder 1-0..

Ska New Jersey Devils lyckas med det inget annat lag lyckats med genom hela slutspelet , nämligen vinna över Los Angeles Kings på hemmaplan? Eller blir Kings mästare i Newark och hur kommer folk isåfall fira det här i Los Angeles? Ska Tallinder effekten hålla i sig?  ( han är ende spelande svensk igen..och han har ju aldrig varit med och förlorat mot Kings han har bara spelat i en match ju..) ..Många frågetecken ska nu rätas ut - jag är INTE på plats och hoppas förstås få gå på ytterligare en match nu på måndag. Då kan Kings gärna få vinna så man får vimla ut på isen och ha sig...  Folk här är kluvna- vore så klart roligare om de får lyfta bucklan här inför sin alltmer hockeyintresserade publik... men blir det så kommer alla bli nervösa... oj oj oj.. 

Första utvisningen drabbar Mitchell i Kings efter 11 minuter... och 1-0 genom Zack Parise lagets lagkapten.. När Devils tagit ledningen har de vunnit.. pucken studsar i sargen till Parise som tråcklar in den vid stolpen hos Quick efter 12.45.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista