Stanley Cup Final Kings leder 3-0 alla mål i samma PP

Efter att ha suttit på en sportbar I LA Live området här utanför där INGEN annan brydde sig klockan 11.30 på morgonen och sett EM fotboll..mellan blå-gula lag och blå-gula supportrar.. som slutade ILLA.. så är det mer ös att som nu sitta inne på Staples Center och se Kings spela PP  

EN person jublade en gång.. det var jag.. sen svor en person 3-4 gånger och det var också jag.. alldeles ensam vid ett bord för mig själv på svenska.. Personalen smög runt mig och gav mig mer kaffe... AAAAA vad mycket kaffe jag drack och eftersom jag var själv och hade massa saker kunde jag aldrig gå på toaletten.. nu tycker ni kanske jag kommit från ämnet men vad vet ni om det? 

USA today skrev en hel spalt om Tallinder effekten förresten och han är riktigt bra.. och han betyder ganska mycket för Devils för att han ar stor och stark och har bra spelsinne och håller i pucken i försvar inte bara slår bort den och han plockar bort deras gubbar på sin kant och Devils har kunnat formera sina backpar bättre..  och i anfall skjuter han bra inte minst i PP.

Matchen börjar och tar slut på en gång nästan

Rob Scuderi ligger kvar på isen länge efter en ful tackling av Bernier mot sargen efter att Scuderi släppt pucken.. han får 5 minuter OCH matchstraff ( Shanahan är här också...Såg inte bra ut) Sykora sitter av straffet OCH KINGS Tar ledningen 1-0 efter 11.03 Drew Doughyt passar snyggt och Dustin Brown som inte glatt någon på ett tag fick peta in den och de får fortsätta i PP.. Och gör 2-0 varsågod Kings här har ni er Cup.. 45 års frustration på väg mot att ta slut och minsann är det inte Dustin Brown IGEN nej det korrigeras till Jeff Carter... efter 12.45 och de fortsätter i PP.. Vad synd då blev det ingen match liksom 3-0 i samma numerära överläge måste vara ett av de mest kostsamma brotten i sportens historia det som Bernier gjorde..Trevor Lewis gjorde målet efter 15 minuter drygt TRE MÅL PÅ SAMMA PP.. Nu är det part publiken hånar Marty... publiken hånar BERNIER.. Ingen svenskdag idag tydligen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista