Daniel Alfredsson fortsätter och Sara Algotsson- Ostholt tar silver

En bra dag m a o.... Även om jag blev väldigt ledsen när Sara rev  sista hindret , fast det inte såg ut så först,utan som hon bara touchade och min man M hade gått ut för han stod inte ut när nu för EN GÅNGS skull någonting visades Live på riktigt och sen kom han in och frågade hur det gått och då började min underläpp darra och jag började snyfta.. hon rev sista hindret, kved jag fram. Jag blev faktiskt förvånad själv... men lite skadad blir man ju efter att ha varit på flera OS och VM och   t ex sett två dagar av fälttävlans dressyr..

Det är inte roligt och ändå så avgörande för hur det går...Och sen går det oftast inte så bra hela vägen för det är så mycket som ska gå bra och hon hade så tajt med tiden där på terrängen och sen TVÅ hoppningar nästan helt felfria.. kan man kräva videogranskning? Nös någon avsiktligt?

Sen såg jag  min underbara kollega Christian Olsson på Radiosportens hemsida slitas mot förtvivlan... det var fint. Men sen kom han och jag och Sara och alla på hur bra det var , hur helt sjukt bra det var med silver och att allt inte var bättre förr.. typ brons 1972...Hurra!!!!!!!

 Och sen blev jag lite glad när Daniel Alfredsson meddelade att han tänker fortsätter spela i Ottawa och inte bara bo där vilket han ju berättade i somras att han och familjen ska göra hur det än går med spelandet . Han var som en glad sprallig Danny Kaye hela sista året- efter operationen som gjorde att han blev sig själv igen -och  inte minst därför blev jag glad.

Nu är ju Danny Kaye Show kanske inget folk som läser bloggar minns ... men han var också glad i alla fall. Och sparkade upp sin sko i luften. Och han var lite rödlätt. Så där. Men jag grät inte när jag läste om Alfie herregud någon måtta får det ju vara på känslosvallandet...

Annars ska vi titta på OS ikväll i timtal på allt som redan hänt för flera timmar sen men USA är så stort och det är så många som vinner medaljer så även om vi nu fortfarande inte får veta att Phelps tagit silver ,så vet vi ju det ändå, så det blir tråkigt:

 men massa beachvolleyboll landhockey synkroniserade simhoppare vet vi inte hur det gått för eller har sett de supersmöriga förhandsjobben där alla tagit sig till OS mot alla odds med gråtande föräldrar i bakgrunden - självuppoffrande varelser med stora hjärtan och små plånböcker som hoppas det ska vända efter OS... Så det har man att se fram emot.