Foto: Pontus Lundahl/Scanpix
fotboll

Mjällby dementerar: Ingen "Chippen"

I dag avslöjade Mjällby AIF:s rikskapitalbolag Mjällby Support AB att Christian "Chippen" Wilhemsson ska spela två matcher för Mjällby. Men det dementerar klubben.

Enligt Tonnie Rittstam, vd för rikskapitalbolaget Mjällby Support AB så ska klubblöse "Chippen" spela mot IFK Göteborg borta på söndag och Syrianska hemma med sin moderklubb, och det ska bara återstå formaliteter innan affären är klar.

– Vi har haft riktigt bra samtal med ”Chippen” och vi är alla överens om att genomföra det här, sa Tonnie Rittstam tidigare i dag.

Men nu demterar klubben detta.

"Nyheten om att Christian ”Chippen” Wilhelmsson är klar för spel i Mjällby AIF sprids som en löpeld. Detta rykte är tyvärr ej sanning", skriver de på sin hemsida.

– Vad som är sant är att "Chippen" när och om han bestämmer sig för spel i sin moderklubb är mer än hjärtligt välkommen hem. När detta blir aktuellt är det enbart Christian själv som vet, säger Jörgen Martinsson, klubbchef i Mjällby AIF.

Tidigare nyheter:


Sofia Forell
sofia.forell@sverigesradio.se

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".