Senaste Golf NYTT- Carl Pettersson ny framgång

Carl Pettersson slutade fyra i Wyndham Championship i North Carolina. Han gjorde det efter att ha spelat riktigt bra på de tolv avslutande hålen, som han fick spela nu i morse lokal tid då tävlingen återupptogs efter gårdagens regnavbrott. Sergio Garcia vann på totalt 18 slag under par- Tim Clark var tvåa två slag efter och Bud Cauley tre slag efter. Men sen följer bland andra Carl Pettersson som slutade på totalt 14 under par efter en 62 och tre 68 rundor på par 70 banan. Han ligger nu 7 i Fed Ex Cup men kan inte spela Ryder Cup för Europa.

 Carl Petterssons avslutning var imponerande inte minst eftersom han vid avbrottet igår låg två över par på den sista rundan men slutade den med två under. I och med placeringen lägger sig nu Carl Pettersson på en sjunde plats i Fed Ex Cup- ett slutspel dit till en början de 125 bästa tar sig. Pettersson fortsätter däremd att etablera sig i toppskiktet i PGA och år årets klart bästa svensk i USA

Ingen Carl i Ryder Cup

Carl Pettersson hade två birdies och en eagle på de avslutande nio hålen-. Hans Eagle slag kom ,för andra gången under tävlingen, på hål 15.Spanjoren Sergio Garcia kan ha tagit en Ryder Cup plats i och med segern som var hans första på PGA sen 2008. Carl Pettersson kan inte tas med i Europa Laget för att han inte spelar på Europa Touren. 

Synd för han är jämnare och bättre än.. på länge

Men väl Kvinnort i Stofil-klubb- se nästa blogg

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".