Foto: Scanpix/Montage: SR
Ishockey – sm-slutspel

Läget i lagen: Frågetecken för Goren

Efter två raka förluster i förlängning är Linköping i kväll ute efter att utjämna SM-semifinalserien mot Skellefteå på hemmaplan. Men de riskerar att bli utan en av sina viktigaste spelare.

Klockan 19.00 är det nedsläpp i det fjärde mötet i SM-semifinalserien mellan Linköping och Skellefteå. Efter tre täta matcher som samtliga fått avgöras i sudden death (två Skellefteå-segrar och en LHC-seger) jagar Linköping en kvittering. Men redan på dagen i dag kom det första bakslaget.

Lagets stjärncenter Lee Goren fanns inte med på matchvärminingen i dag rapporterar corren.se. Enligt tidningen talar mycket för att han inte kommer till start i kväll. Men enligt lagets tränare Roger Melin är en start inte utesluten.

– Nej, det är inte omöjligt. Vi har överhuvudtaget några frågetecken och bestämmer inte laget definitivt förrän efter uppvärmningen i kväll, säger han till corren.se.

I övrigt ser Linköping ut att kunna ställa upp med samma lag som senast i Skellefteå.

I Skellefteå är laget det samma som sedan senast.

– Läget i truppen är oförändrat, alla är spelbara inför onsdagen, säger lagets assisterande tränare Stefan Klockare till klubbens hemsida.

Tidigare matcher:
Skellefteå-Linköping 2-3
Linköping-Skellefteå 2-3
Skellefteå-Linköping 3-2

Nedsläpp 19.00. Hör matchen i Sportextra i P4 eller i sin helhet i webbradion.

Christoffer Brandt
christoffer.brandt@sverigesradio.se

Mer om SHL

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".