Foto: Emma Lukins/SR
SM-slutspelet

Magnus Wahlmans attack mot Luleå hockey

L-G Jansson och Magnus Wahlman om Luleås partiska reprisvisning
1:16 min

– Det här måste Luleå ändra på omgående, rasade Magnus Wahlman i Radiosportens direktsända Sportextra på torsdagskvällen. Och fick medhåll av vår expert L-G Jansson.

Anledning till att både Radiosportens Magnus Wahlman och L-G Jansson reagerade var hur och vilka repriser som visades i jumbotronen under torsdagens match mellan Luleå och Färjestad.

– Vi får aldrig se några situationer när luleåspelarna gör fel, det får vi aldrig se på jumbotronen. Helt plötsligt blir det reklam. Men när bortaspelare gör fel då vevas det gång efter annan. Så tycker jag inte det ska vara. Det ska vara lika för båda lagen, sa L-G Jansson i direktsändning.

När Lulebacken Robin Jonsson i den andra perioden cross-checkade Per Åslund fult i ansiktet visades detta inte på jumbotronen.

I den tredje preioden åkte Färjestadsspelaren OleKristian Tollefsens klubba upp i ansiktet på en Luleåspelare.

–Då vevades reprisen flera gånger. Men inget efter Robin Jonssons förseelse. Det här måste Luleå hockey ändra på omgående, rasade Magus Wahlman.

Martin Hedberg
martin.hedberg@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".