STOCKHOLM 2013-06-14 Frida Wallberg, Sverige, på golvet under matchen mot Diana Prazak, Australien, om WBC-titeln i superfjädervikt under boxningsgalan Golden Ring på Stockholm Waterfront på fredagskvällen. Wallberg fick bäras ut på bår och fördes till sjukhus efter att ha förlorat WBC-matchen. Foto: Maja Suslin/ SCANPIX.

Wallberg har lämnat intensivavdelningen

Vid 17.30-tiden skrev pojkvännen Robert Stridsberg på Frida Wallbergs Facebooksida att hon har lämnat intensivavdelningen och bytt avdelning.

"Hon har ont i huvudet blandat med illamående och är väldigt trött. Allt det är väntat enligt läkaren, så allt går enligt planerna. Hon vilar och pratar inget just nu, utan vila vila vila. Så ingen telefon eller uttalande eller funderingar ges från Frida tills det att hon har återhämtat sig mer. Det jag skulle hälsa från henne är: Det stöd och omtanke jag har fått enligt Robert, gör mig så glad! Det skall ni alla veta! Tack för att ni finns därute!, betyder massor!"

Enligt tidigare uttalanden ska Frida Wallberg hållas kvar på sjukhuset i drygt vecka till.

TT

Relaterat

Mer om Boxning

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".