Foto: Scanpix.
fotbolls-em 2013

Schelin med på dagens träning

Lotta Schelin: "Hoppas att det känns mycket bättre imorgon"
3:08 min

Lotta Schelin tränar fortfarande inte för fullt med landslaget. Förkylningen håller i sig men hon kunde trots allt delta i de flesta av söndagens övningar.
– Det kändes helt okej i alla fall. Det var väldigt skönt att vara på planen, säger Schelin till Radiosporten.

På lördagens landslagsträning höll sig Schelin helt och hållet för sig själv. Under söndagen såg det bättre ut, bland annat när hon var med i den avslutande spelövningen. Men förkylningen fortsätter att gäcka henne.

– Den har varit så skum. Den har kommit smygandes och tagit många dagar. I går kände jag mig sliten och i dag känner jag mig inte sämre, och det är ju alltid ett bra tecken, säger Lotta Schelin.

Kan det bli så att du inte spelar från start i genrepet mot England?

– Det är ändå fyra dagar kvar så jag hoppas att det känns mycket bättre i morgon.

Stina Segerström skadade knäet i samband med förra landslagssamlingen men känner sig redan bättre. I övrigt deltog samtliga spelare som är på plats. Den enda som fortfarande inte har tränat i Stenungsund är Hedvig Lindahl som varit på bröllop och därmed fått tillåtelse att ansluta till lägret först under söndagen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".