Inget mer spel på St. Andrews i dag

Lördagens spel i British Open på St. Andrews blåste bort. Vid sjutiden på lördagskvällen svensk tid kom beskedet att det inte blir något spel. I stället väntar en intensiv söndag för de tävlande.

Allt för kraftiga vindar satte stopp för den tredje rundan av damernas British Open. Vi tvåtiden svensk tid stoppades allt spel, och efter en lång väntan kom till slut beskedet. Den tredje rundan spelas klart i morgon söndag.

En söndag som blir otroligt intensiv. Även den fjärde rundan ska nämligen försöka spelas då. Det betyder att de första tävlande får gå ut redan kvart över sju på söndagen svensk tid.

Svenska Anna Nordqvist hade bara tre hål kvar att spela när det bröts för dagen, och ligger trots de starka vindarana ett slag under par.

Mikaela Palmlid hann inte påbörja sin runda på lördagen. Det gjorde däremot Pernilla Lindberg, och hon inledde med en dubbelbogey på det första hålet, men har 16 kvar att spela på sin tredje runda.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista