Foto: Maja Suslin/Scanpix
handboll

Uppgifter: Källman klar för Skövde

Presenteras som nyförvärv på en presskonferens på tisdagen, skriver Aftonbladet.

Det tidigare Spanien-proffset Jonas Källman har nu bestämt sig för att spela för Skövde i Elitserien kommande säsong, det uppger Aftonbladet.

Skövde bekräftade för en vecka sedan att Källman erbjudits ett kontrakt som han nu alltså ska ha tackat ja till enligt tidningen.

Men sportchefen Bosse Andersson i IFK Skövde säger i ett sms till P4 Skaraborg att "inget är klart ännu" och att "det florerar spekulationer". "Klubben jobbar hårt för att kunna lämna ett besked imorgon" skriver Andersson.

Jonas Källman som vunnit Champions League tre gånger och spelat för Ciudad Real/Atletico Madrid i tolv år anländer enligt Sportbladet till Skövde på tisdagen.

Källman som varit klubblös sedan början av juni väntas skriva på ett ettårskontrakt innan han presenteras på en presskonferens.


Tidigare nyhet:

Jonas Källman blir nu den tredje tunga hemvändaren till elitserien, som har premiär 20 september. Dan Beutler går till Kristianstad och Magnus Jernemyr till Lugi.

Radiosporten
radiosporten@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista